Personal training speciaal ingericht op ondernemers

Heb je last van werkdruk, een hoge bloeddruk, stress, prikkelbaarheid, slecht slapen, een laag energieniveau, onverklaarbare pijntjes en/of zit je niet lekker in je vel ?

Wat als ik je vertel dat jij je binnen 4 weken al veel lekkerder voelt dan op dit moment. Middels één of twee keer per week personal training gaan we samen werken aan jouw lichaam en algehele gezondheid. Met als gevolg, een sterker en een fitter lichaam, minder stress, een gezonde bloeddruk, een betere nachtrust en dus 100% energie!

Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik heb de oplossing voor je

Het persoonlijkste traject van Vital Business

Het persoonlijkste traject bij Vital Business is zeer effectief voor ondernemers met een overvolle agenda. Want wij maken het namelijk zo makkelijk mogelijk voor je. Wij komen namelijk bij jou thuis of op de zaak. Dit scheelt jou tijd zodat je efficiënt kan blijven werken en je niet de deur uit hoeft.  Wij bieden professionele begeleiding aan  op gebied van training, voeding, leefstijl en stress-mindset.  Waar wacht je nog op. Werk aan je fysieke en mentale gezondheid en verbeter je belastbaarheid op zowel zakelijk als privé vlak.

Wat gaat het je opleveren?

 • Minder stress > andere stress-mindset
 • Vergroten van je creativiteit, meer ruimte voor nieuwe inzichten en ideeën 
 • Meer aanmaak van geluksstofjes, dus rustiger in het hoofd
 • Sporten zet je in je kracht, waardoor je zelfvertrouwen vergroot
 • Verbetering van discipline en doorzettingsvermogen
 • Een fitter, strakker en gezonder lichaam
 • Gewichtsverlies
 • Sterke immuniteit
 • Aanpakken of voorkomen van lichamelijke klachten
 • Betere werk- en lichaamshouding
 • Snelle en duurzame resultaten
 • Je leert een gezonde leefstijl integreren in een druk ondernemersleven

Onze persoonlijke werkwijze

STAP 1: Onze eerste kennismaking is via een persoonlijk telefonisch gesprek

Onze eerste kennismaking vinden we belangrijk. Want deze kunnen we namelijk nooit meer overdoen. We horen elkaars stem even en zo kan onze persoonlijke relatie beginnen. We maken in dit gesprek een afspraak om elkaar de hand te schudden. 

STAP 2: Ik kom bij jou langs voor een uitgebreide kennismaking

Ik ben geen wasmachine-monteur die je wasmachine in 30 minuten fixt. In de loop van de tijd bouwen wij een relatie op. Daarom vind ik het fijn dat ik jou leer kennen, maar ook dat jij mij leert kennen. In dit gesprek kunnen we elkaar recht in de ogen aanvoelen of we een match zijn. 

STAP 3: De eerste training

Als je na de kennismaking besluit om te starten, dan staat de eerste training altijd in het teken van een persoonlijke intake. We doorlopen een vooraf ingevulde vragenlijst, een antropometrie meting (weegschaal, bloeddruk etc.) en een bewegingsanalyse. Zo hebben we een 0-punt voor onze gezamenlijke reis

STAP 4: Het vervolg

De komende tijd kom ik 1 of 2 keer per week bij jou thuis of op de zaak voor een heerlijke trainingssessie op weg naar een gezonder leven. 

Deze ondernemers zijn je voorgegaan. We hebben ze mogen helpen naar hun doelen

Ik en mijn vrouw trainen al een paar jaar bij Merwin, eerst om bepaalde doelen te stellen zoals de Alpe d’huzes en de Drenthe200. Tegenwoordig zijn we ook steeds meer bezig met bewustwording over leefgewoonten. Merwin is deskundig, heeft passie voor zijn vak en is gewoon een goeie kerel! Ik kan iedereen aanraden om met Merwin te investeren in je eigen gezondheid

Ralph Kerremans - Makelaar

De combinatie van sporten op maat, krachttraining, advies over voeding, slaap en de andere domeinen hebben mij een hoop gebracht. Merwin heeft ervoor gezorgd dat ik mij energiek voel, plezier heb in het sporten en hij heeft me inzichten gegeven waar ik mijn leven lang profijt van zal hebben.

Liesbeth Broekhuizen - Agrarische onderneming

Een tijdje terug besloot ik dat ik fitter door het leven wilde gaan. Hier sprak ik over met Merwin en samen zette we een plan op hoe dit aan te pakken. Ik leerde over voeding, slaappatronen en we starte samen met mijn workout plan. Nu, een paar maanden later, zit ik lekkerder in mijn vel, voel mij goed en ben ik mij bewuster van de voordelen van gevarieerde voeding en beweging.
Niet een standaard sportschema of een dieet. Maar professionele begeleiding en een motiverende coach!


Myrthe Suidgeest - eigenaresse Mooi bij Myrthe 

De mogelijkheden

1/1 TRAINING

€ 59,-*
per training (ex.btw)
Individueel en volledig afgestemd op jou

*op basis van 1x p.w.  Vaker trainen p.w. is mogelijk met korting

DUO TRAINING

€ 97,-*
per training (ex. btw)

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Samen met je partner of compagnon 

*op basis van 1x p.w.  Vaker trainen p.w. is mogelijk met korting