Gezonde medewerkers zorgen voor gezonde organisaties

Waarom iedere organisatie hun medewerkers in beweging zou moet zetten...

AANTREKKELIJK WERKGEVERSCHAP

Personeel is steeds moeilijker te vinden. (Bijna) Iedere branche heeft daar last van. Medewerkers vinden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder sporten op de zaak bepalend voor goed werkgeverschap en zullen eerder in dienst komen en langer voor je blijven werken. 


VERBETERD DE CREATIVTIET EN PRODUCTIVITEIT

Nederlanders zitten op een gemiddelde dag in de week 9 uur. Moet je nagaan hoeveel uren mensen zitten die amper sporten en bewegen. Dit loopt op naar de 15 uur... Zitten verminderd de creativiteit en productiviteit bij mensen. En juist dat hebben je werknemers nodig toch om goed te functioneren?


MINDER KANS OP ZIEKTE EN UITVAL

1 dag minder verzuim bespaart de werkgever €250,- tot €450,-. Werknemers die sporten verzuimen gemiddeld 6,25 dagen per jaar minder. Snel gerekend heb je dan al meer dan €1500 euro per jaar per medewerker terugverdiend. 


Gezonde werknemers zorgen voor gezonde organisaties

Gezonde werknemers zorgen voor gezonde organisaties. Bij Vital Business weten we daar alles van. Niet alleen door één of twee keer en sportsessie te volgen. Maar ook om bewust te zijn over dagelijkse voeding, je ademhaling en stress-mindset. Gun je werknemers, maar zeker ook je organisatie meer flexibiliteit en gezondheid voor een gezonde organisatie. 

Aanbod

TRAININGEN

(terugkerende) Bootcamp trainingen voor medewerkers in de organisatie

Bekijk 

WORKSHOPS 

Max. 2 uur durende workshops over vitaliteit en gezondheid. Ideaal voor een vergaderbreak of als invulling van een bedrijfsuitje. 

Bekijk 
COMPLEET

VITALITEITSTRAJECT

Compleet gezondheidstraject voor iedere individuele medewerker. Inclusief groepsactiviteiten

Bekijk


Ervaringen

"Ik kan iedereen aanraden om te investeren in je eigen gezondheid💪🏻"

"Op en top betrokkenheid met veel aandacht voor mindset en dat is heel fijn!"

"De zes domeinen waar Vital Business zich op richt is echt een eye opener!"

TRAININGEN

Sporten en bewegen hebben zoveel positieve effecten op de gezondheid van mensen. En dit zal zich uit betalen in het functioneren van de werknemer.  Sporten en bewegen zorgt onder andere voor ontspanning en minder stress wat weer zorgt voor meer overzicht en creatieve ideeën van werknemers. Het werkt goed om soberheid, depressie en angst tegen te gaan wat voor minder uitval en ziekte zal zorgen.


WAT HOUDEN DEZE TRAININGEN IN?
Deze trainingen kan je vergelijken met een bootcamp in groepsverband. Iedere training zal anders aangekleed worden. Bijvoorbeeld doormiddel van krachttraining, boksen of bijvoorbeeld Hiit trainingen. We houden rekening met de wensen en de behoeften van de groep en houden rekening met ieders blessures en instapniveau. 

Deze trainingen kan je eenmalig boeken om als energizer (actieve break) in te zetten tijdens een lange vergaderdag maar je kan het ook iedere week of maand terug laten komen. 


WORKSHOPS

Als we het over vitaliteit en gezondheid hebben, dan kijken we veel verder dan sporten en bewegen. In onze workshops voegen we de theorie en de praktijk samen. Ideaal voor vergaderbreaks, personeelsuitjes of om te investeren in duurzame inzetbaarheid. 


ONZE WORKSHOP THEMA'S:

  • Minder stress, meer focus 
  • Uitgeruster wakker worden voor betere werkprestaties
  • Meer energie in 4 weken

VITALITEITSTRAJECT

Ons vitaliteitstraject is de créme de la créme van Vital Business. We maken namelijk heel de organisatie gezond. In dit traject werken we aan de fysieke als mentale gezondheid van iedere individuele medewerker. Wekelijks komen we bij jullie in het bedrijf voor het geven van een lekkere sportsessie, maar we komen met enige regelmaat ook langs voor 1-op-1 gesprekken met iedere medewerker om zijn of haar gezondheid te bespreken.


INHOUD VAN DIT TRAJECT

  • wekelijkse sportsessie
  • 1-op-1 gesprekken met iedere individuele medewerker over vitaliteit en gezondheid
  • workshops

Meer informatie nodig?

We begrijpen dat je misschien nog niet weet of het vitaliteitstraject of een workshop/training bij je organisatie past. Laten we dan elkaar beter leren kennen om te bekijken waar we je, maar vooral je organisatie het beste mee kunnen helpen.